Even voorstellen

Mijn naam is Anuschka. Momenteel 31 jaar oud en woonachtig in Dordrecht. Ik ben een creatieveling, altijd al geweest. Ik hou van tekenen, handwerken, knutselen en nog veel meer. Ik ben getrouwd en samen met mijn man hebben wij vijf katten en twee konijnen.

Na al veel langer met het idee rond te hebben gelopen, heb ik vorig jaar besloten om een kinderboek te gaan schrijven en ook zelf te illustreren. Dit jaar zijn alle ook afbeeldingen af en gaat het boek eindelijk in productie. 21 oktober is het zo ver en is mijn boek 'Prikkel is nieuw in het bos,' te bestellen. Het boek gaat over een egeltje dat zijn nieuwe buren leert kennen. Het is gericht op kinderen in de leeftijd van 2 tot 8 jaar. Het is een voorleesboekje, maar er zitten ook kleurplaten in zodat de kinderen zelf de illustraties nog kunnen inkleuren. In dit boek leren we Prikkel kennen en de andere dieren in het bos. Het idee van dit boek is dat er nog meer gaan volgen. Ik hoop in de toekomst een hele serie te gaan maken van Prikkel. Sterker nog, het tweede boek heb ik al geschreven. Het duurt alleen nog wel even voordat het helemaal af is, want ik moet de illustraties nog maken.

Ondertussen kun je de voortgang en sneak peaks over Prikkel volgen op mijn Instagram account.

Instagram: https://www.instagram.com/anuschkakrijger/

Op mijn eigen website schrijf ik ook zo nu en dan een blog en is nog veel meer te vinden over mij persoonlijk: http://www.anuschkakrijger.nl/

Groetjes Anuschka


Twitter Facebook LinkedIn VolgenHet tweede boek komt er aan!

Het eerste exemplaar is een feit!

Het is bijna zo ver!

Even voorstellen